Vatandaşlar günü birlik gezmek için Batum’u tercih etmeye devam ediyor. Yerli ve yabancıların uğrak noktası olan Batum, güzelliklerinin yanı sıra fiyat pahalılığı ile dikkat çekiyor. 

” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind ” Biz Bu Gümrük Kapılarında Çile Çekerken, Bakanlarımız Neden Bizimle İlgilenmiyorlar, Suçumuz Ne Biz Ekmeğimizin Peşind

Batum’a günü birlik giden Orkun Sungur “İçeri girip biraz dolaştık evet içeri çok güzel ama çok pahalı, eğlenceli. Lari’den kaynaklı ve her yerde aynı paraya bozmuyorlar bir yerde 9’ a bazı yerlerde ise 12’ye bozuyor. Biz içerde çok para harcamadık yani içerde sadece yedik içtik, giysi ve eğlence tarzında bir şey yapmadık. 100 TL ‘ye bir sigara yanına bir çay içersin başka bir şey yapamazsın” dedi.

Yozgat’tan gelen Tülay Yılmaz, sarp sınır kapısında yoğunluk yaşadığını dile getirdi. Tatil için Batum’u seçtiğini söyleyerek “ Yozgat Sarıkaya’dan tatilde gezmeye geldim. Sarpa ilk defa geldim. İlk defa geldiğim içim hiçbir bilgim yok. Vallahi neresi ucuz ki, her yer aynı. Yoğunluk var biz birkaç saattir bekliyoruz ama çok bekleyenler var. Vallahi Karadeniz’in dağlarını taşlarını gezdik” diye konuştu.

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası