Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı Borçka 103. Yıl Dönümünü Kutladı


Borçkaspor Kulüp Başkanlığı sosyal medya hesabından destek çağrısı yapıldı.
Borçkaspor Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamada, “Borçka Spor Yönetimi, Teknik Ekibi ve Futbolcuları olarak yeni sezona tüm sorumluluklarımızın ve görevlerimizin bilincinde olarak takımımıza ve ilçemize yaraşır güzel umutlarla ve yeni hedeflerle başlıyoruz.” diyerek bu hedefler doğrultusunda destek beklediklerini belirtti.
Borçkaspor Kulüp Başkanlığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi:“Sevgili Borçkalılar, Borçka Spor sevdalıları ve kulübümüze gönül vermiş kıymetli taraftarlarımız!
2021-2022 sezonunda hedefimiz her zaman olduğu gibi tabi ki şampiyonluk fakat bu kez sadece şampiyonluk değil! Bu sezon Bal Ligi'ne çıkıp Borçka Sporumuza hak ettiği güzellikte bir tesis yapılmasını sağlamak ve de güzel bir altyapı oluşumuna zemin hazırlamak istiyoruz. Pandemi ve zamanın getirdiği tüm olumsuzluklar, biz yetişkinleri etkilediğinden daha çok çocuklarımızı etkiliyor. Evlatlarımızı, tüm bu negatif durumlardan hem ruhen hem de fiziken koruyabilmek adına, spora yönlendirmek ve güzel kazanımlar edinmelerine ön ayak olmak en büyük amaçlarımızdan biri! Borçka Spor Yönetimi, Teknik Ekibi ve Futbolcuları olarak yeni sezona tüm sorumluluklarımızın ve görevlerimizin bilincinde olarak takımımıza ve ilçemize yaraşır güzel umutlarla ve yeni hedeflerle başlıyoruz.
Sahada ve saha dışında Borçka’mızı ve Borçkaspor’umuzu en iyi ve doğru şekilde temsil edeceğimizden şüpheniz olmasın! Siz ve desteğiniz olmadan bunları başarmamız mümkün değil!” diyerek beraberlik çağrısında bulundu.
Gürkan Kavasoğlu

Editör: Haber Merkezi