Borçkaspor Kulübü Başkanı Hasan Özışık, idareci ve bürokratların Borçkaspor’u kutlamamalarına tepki gösterdi. Kendilerine destek olan taraftara da teşekkür eden Özışık, Yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Memleket meselelerinin yoğunluğundan olsa gerek başarıların gündeme alınmadığı bir tam günü geride bıraktık. İlçemizin idareci ve bürokratları Borçka sporun başarılarından haberleri olmamış olacak ki henüz beni veya hiçbir yöneticiyi arayıp kutlamamış olmaları çok üzücü. Başarıların bireysel olmadığını, sezon boyunca tüm kısıtlı imkanlara rağmen elde edilen başarının göz ardı edilecek kadar önemsenmiyor olması daha da sinir bozucu bir durum.
Kulüp olarak hiç kimseden bir aferin beklemiyoruz elbette. Bugüne kadar kendi yağımızla kavrulduk yine de devam ederiz ancak, bir gönül okşayıcı söz ya da tebessümü de hak etmediysek boşu boşuna ter dökmüş yorulmuşuz, bizi yürekten destekleyen taraftarlarımız dışında kimsemiz yokmuş anlaşılan.
Yani bu kadar mı? Borçka için fazlayız. Kulüp başkanı olarak kendi adıma başta yönetim kurulu üyelerime, teknik heyet ve hocalarıma, yetenekleri ile üstün başarıya imza atan sahada ter döken futbolcularıma, malzemeci arkadaşlarıma, takımı deplasmana taşıyan yol arkadaşlarımıza, bu süreç içerisinde gönüllü sponsorluk görevi üstlenen tüm iş insanlarına ve yardımsever Borçka halkına, yağmur çamur demeden bizi yürekten destekleyen taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”
Uğur Aykan

Borçka Belediye Başkan Adayı Netleşti Borçka Belediye Başkan Adayı Netleşti

Editör: Haber Merkezi