Atatürkçü Düşünce Derneği il şubesi 15’inci Dönem Yönetimi Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirdi.

ADD Şubesi Olağan Genel Kongresi’nde gerçekleştirilen seçim sonrası Ahmet Nişancı ve yönetimi göreve getirildi. Yeni yönetim, Milli İrade Meydanı’nda bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreni düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası çelenk sunumuna geçilen törene CHP Milletvekili Aday Adayı Ahmet Biber, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Çoruh, CHP İl Başkanı Orhan Atan,  Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, Artvin Faal Gazeteciler Derneği Başkanı Yaşar Kars, DİSK/Genel-İŞ Artvin Şube Başkanı Selim Bilgin katıldı.

Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.” Olumsuz Etkileri Süren Bir Faaliyettir.”

Çelenk sunma töreninde konuşan Başkan Ahmet Nişancı gerçekleştirecekleri çalışmalardan bahsederek “Güzel şehrimiz Artvin’imizin saygıdeğer basın çalışanları, Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Şubemizin 15’inci dönem yönetim denetim ve disiplin kurulları adına sizleri en içten sevgilerimizle selamlarım.

Yönetim kurulumuzla önümüzdeki günlerde üç yıllık bir çalışma programı hazırlayarak sizlerle ve sizin aracılığınızla Artvinli hemşerilerimizle paylaşacağız.

Atatürkçü düşünce Derneği olarak her şeyden önce tüzüğümüzde belirtilen amaçlar doğrultusunda Atatürk ilkelerinin ve cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana kazanılmış cumhuriyet devrimlerinin toplumumuzla daha iyi kavranması ve sahiplenilmesi, varsa eksiklerinin tamamlanması için bütün gücümüzü kullanarak çalışacağız.

Bu bağlamda halkımızın bütünüyle en ufak bir ayrım gözetmeksizin, Anayasa’mızın çizdiği hukuk çizgisinde insan hak ve özgürlükleri bütününde toplumu aydınlatma görevimiz önceliklidir. Ulusumuzun bağımsızlığa ve dünyada ve yurtta barışa olan yüce bağlılığı en büyük güç kaynağımızdır.

Derneğimizin bütün üyelerinin yanında sendikalarımızla, sanayi ve ticari kuruluşlarımızla, kamu yararına çalışan her türlü dernek ve oda bileşenleri ile el ele, gönül gönüle çalışacağız. Esnafımızın ve çalışan ya da emeklilerimizin gönüllerinde amaçlarımızı birleştirmek ve kazanıma dönüştürebilmek örgütlü toplum anlayışımızın en belirgin özelliği olacaktır.

Günlük haftalık aylık söyleşilerle kendi aramızda değerli bilim kültür ve sanat insanlarıyla yıl içinde konferanslar açık oturumlar yazın ve sanat günleri etkinlikleri ile toplumumuzu buluşturacağız. Toplumumuzun daha derinden aydınlanmasına katkı sunacağız. Dinsel ve ulusal bayramlarımızın coşkuyla kutlanabilmesi için büyük gayret içinde emek vereceğimizi müjdeleyerek katılımlarınızla verdiğiniz güç ve teşekkürlerimi siz ve değerli halkımıza saygılarımızı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Neslihan Tatar

6debd3e4-6754-4808-a249-69e330405c98

2ba70f91-990f-470c-83cb-d76e32b98532

Editör: Haber Masası