Müdür-Müdür Yardımcıları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi Müdür-Müdür Yardımcıları Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

THK Artvin şubesi Cumhuriyetin ilanının 100. yılı dolayısıyla Kemalpaşa’da bulunan 950 rakımlı Cefuka Tepesinden paramotorlu paraşüt ile uçuş gerçekleştirdi.

Paraşüt Pilotu Bayram Yücel’in gerçekleştirdiği uçuşta Türk Bayrağı yerden yaklaşık bin metre irtifada Kemalpaşa semalarında dalgalandırıldı.

kkemalpaşa bayrak ek30 (3)

Gün batımında ay yıldızlı bayrağı dalgalandıran THK izleyenlere görsel şölen sundu.

Etkinlik sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan THK Artvin Şubesi Başkanı Emin Üçüncü, Cumhuriyetin 100. yılında Türk Bayrağını metrelerce yükseklikte dalgalandırmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

Üçüncü şunları söyledi: “Şanlı Türk Bayrağımızı Kemalpaşa göklerinde dalgalandırdık. Hedefimiz Dünyanın en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’den uçuş yapmaktı ancak oranın hava şartları uçuşa elverişli olmadığı için gerçekleştiremedik. Kemalpaşa’dan yaptık uçuşumuzu izleyenler de çok beğendi. Türk Hava Kurumunun kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bayrağımız uğruna can veren silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi bu vesileyle rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.” dedi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

kkemalpaşa bayrak ek30 (1)

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN