Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi. Kimliği Belirsiz Kişiler Tarafından Tahrip Edildi.

Borçka Tüm Emeklilerin Sendikası Temsilcisi Selahattin Sancak Şahin, emeklilere verilen zam ile vatandaşların yaşama şansı olmadığını söyleyerek emeklilerin örgütlenmesi gerektiğini aktardı.

Selahattin Sancak Şahin, emeklilerin hakkını her şekilde savunmaya devam edeceklerini belirterek yapılan basın açıklamasında katılımın az olduğunu söyledi. Şahin konuşmasının devamında yaşadığımız krizin gelecek krizlerin habercisi olduğunu belirterek,

“Benim emeklilere çağrım budur artık akıllarını başlarına devşirsinler. Bu hükümet emeklinin dostu bir hükümet değildir. Emeklilere bunu bunu vereceğim dedi şimdi hiçbir şey vermedi. Gözümüzün önünde durum budur. Emeklilerin örgütlenmesi gerekiyor. Bugün yaşadığımız kriz gelecek krizlerin habercisidir. Borçkalıya bu maaş belki yetebilir çünkü başka gelirleri olabilir ama İstanbul’a 7 bin 500 TL yetmiyor çünkü kira 7 bin 500 TL. Yaşama şansı yok, emekliyi biraz düşünmek lazım. Biz bu emeklileri her hali ile savunmaya devam edeceğiz. Çünkü ben kendi hakkımı savunuyorum hem de bütün emeklilerin hakkını savunuyorum. Bunu yapmak zorundayız bunun için de ülke genelinde Tüm Emeklilerin Sendikasının aldığı tavır ya da mücadele gereği her alanda hakkımız için bir şeyler yapmaya odaklanacağız. Borçka da etkinlik yapmasak bile genelde Hopa’da yapılan basın açıklamalarına katılım sağladık. En az katılımı da bu en son yaptığımız basın açıklamasında oldu. Bunun nedeni de Borçka’nın üç şeyden ekonomik geliri vardır; orman, çay ve fındık. Orman sezonu her zaman devam edebilir çay ve fındık da öyle. Bizim Mayıs başı ve Eylül arası çay ve fındık sezonumuzdur. O yüzden katılım biraz az ama hakkımızı aramaya devam edeceğiz.” dedi.

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: Editör Masası