Emekli Haberleri

emekli haberleri ve güncel emekli gelişmeleri, emekli ile ilgili tüm video, emekli fotoğrafları ve emekli haberleri Artvin Gazeteleri sitemizde


Hopa

Tüm Emekliler Sendikası Hopa Şubesi tarafından, emekli maaşları ile geçinemediklerini mecliste grubu olan partilere iletmek üzere imza kampanyası başlatıldı.

Artvin

Hükümetin emeklilere bir defaya mahsus 5 bin lira ödeme kararı Artvin’de yaşayan emeklilerin tepkilerine neden oldu.

Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, yılbaşında emekli maaşlarında yapılacak iyileştirmelere dair gereken adımları atacaklarını söyledi.

Şavşat

Emekli olduktan sonra köyüne yerleşerek çiftçiliğe başlayan vatandaş Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden aldığı destekle “Aronya” bitkisinin üretimine başladı.

Genel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Memurlarımıza zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek...

Genel

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde, Kamu İşveren Heyetinin...

Borçka

Seyyar Satıcılık yapan Sabri Şentürk, emekli maaşı yetmediği için çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Genel

Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde, hükümetin ilk zam...

Borçka

Tüm Emeklilerin Sendikası Borçka Temsilcisi Selahattin Sancak Şahin açıklamalarda bulundu.

Ardanuç

Tüm Emeklilerin Sendikası Ardanuç Şube Başkanı Azmi Yavuz, sendika olarak Ardanuç’ta orman kesimine karşı mücadele verdiklerini söyledi.

Ardanuç

Tüm Emekliler Sendikası Ardanuç Şube Başkanı Azmi Yavuz, emeklilerin insan onuruna yakışır şekilde yaşamak istediğini söyledi.

Artvin

Türkiye Kamu-Sen Artvin İl Başkanı Hüseyin Aydın, 7. Dönem Toplu sözleşme görüşmeleri için sendika olarak taleplerini Artvin kamuoyuna açıkladı.

Murgul Resmi İlanlar
Borçka Resmi İlanlar
Ardanuç Resmi İlanlar

Trend Haberler

“Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi”
“Artvin’in Geleceği Doğa Turizmi”
1
Başkan Erdem'e ziyaret
Başkan Erdem'e ziyaret
2
Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı
Öğrencilere Çini Sanatı Tanıtıldı
3
“Mücadeleyi Dayanışmayı Büyütmek İçin 1 Mayıs’a”
“Mücadeleyi Dayanışmayı Büyütmek İçin 1 Mayıs’a”
4
Ardanuç' Lu Besici Kurbanda Siftah Yapamadık.
Ardanuç' Lu Besici Kurbanda Siftah Yapamadık.
5
Öğrenciler Doyasıya Eğlendi
Öğrenciler Doyasıya Eğlendi
6