Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe binasında toplanan partililere Yoldaş Gümüşkaya İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

“Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım” “Sorunları Kısa Sürede Çözmek İçin Buradayım”

27 Ağustos ‘ta gerçekleşecek İlçe Kongresinde aday olan Yoldaş Gümüşkaya, parti içi yeniliği gerçekleştirmek ve koltuk sevdalısı olmadan projeler ile yola çıktıklarını belirterek açıklama gerçekleştirdi.

yoldaş aday ağ18 (3)

Partililere konuşma yapan Gümüşkaya “Bu gün burada birlik, beraberlik ve kucaklaşmanın ışığında CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığına ekibimle beraber aday olduğumuzu açıklamak için toplandık. 22 yıldır ülkemizi yöneten, anti demokratik uygulamaları ile yurttaşlarımızı bezdiren, yaşam alanlarına müdahale eden, doğamızı ormanımızı yok eden, demokratik haklarımızı kullanmamızı engelleyen, kadın cinayetlerinin önünü açan, kamu kurumlarında liyakatsizliği yaratan, kurumlarımızın içini boşaltan, özelleştiren, adalete özgürlüğe laikliğe karşı olan ülkemiz üzerine karabasan gibi çöken bir iktidarla karşı karşıyayız. Ya bu karanlığa karşı mücadele edeceğiz yada evlerimizde oturup çocuklarımızın geleceğinin yok olmasını izleyeceğiz. Bu gün toplum umutsuz ve ümitsiz olabilir ama, gençliğimiz var enerjimiz var umudumuz var biz değiştireceğiz. İşte tamda bu noktada, biz gençler olarak ülkemizin ve partimizin içinde bulunduğu bu duruma “dur” demek için, kadınlarımızı, gençlerimizi siyasette daha fazla etkin kılmak, onurlu ve bir o kadarda zor bir yola çıktık. Partimizin köklü ve onurlu geçmişinden aldığımız, güç ile çıkmış olduğumuz bu yolda, bin bir türlü zorluğun olduğunun farkındayız, bu zorlukları" bütün umudum gençliktedir" diyen Mustafa Kemal Atatürk ün inancı ile ve direnci ile aşacağız. Bizler CHP’nin genç ve dinamik neferleri olarak diyoruz ki, bizler de bu demokratik yarıştą, tüm gücümüz ile var olacak gençliğin parti içindeki hak ettiği yerlere ulaştıracağız. Tabii ki de bu zamana kadar bizlere yol göstermiş, örnek olmuş siyasi önderlerimizin fikirlerinden faydalandık, faydalanmaya da devam edeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen, burada olan ya da olmayan parti büyüklerimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

yoldaş aday ağ18 (2)

Partinin yerel iktidarını sağlamlaştırmak için aday olduğunu belirten Gümüşkaya “Biz gençler olarak böylesine önemli bir göreve neden adayız; Parti içinde ki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız. Kemalpaşa halkı ile partimizi bütünleştirmek için adayız. İçe dönük değil dışa dönük güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız. Kemalpaşa halkının dert ortağı olmak dertlerine derman olmak için adayız. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve daha önemli yerlere taşımak için adayız. Partimizin yerelde iktidarını sağlamlaştırmak için adayız Kalemizi kaybetmemek için adayız Türkiye’de iktidar olmak için partimizin bayrağını en üst seviyeye taşımak için adayız Değerli üyelerimiz ve sevgili dostlarımız bu saydığım ve daha da sayabileceğim bu maddeler ben ve ekibimin anayasasıdır, olmazsa olmaz ilkelerimizdir, bunlardan kesinlikle taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

yoldaş aa18

Partililere “gençlerin önünü açın” diye seslenen Gümüşkaya, davasının koltuk davası olmadığına dikkat çekerek  “Konuşmamın başından itibaren dile getirdiğim, parti içi yeniliği gerçekleştirmek için, bu zamana kadar partimizin bayrağını yılmadan usanmadan inatla onurlu bir şekilde taşıyan, partimizin değerli büyükleri bu gün sizlere çok önemli ve bir o kadarda tarihi görev düşmektedir. Gençliğin çıkmış olduğu bu yolda birer abi birer abla olarak önümüzde ışık olacaksınız. Gereken tüm desteği verecek mücadelemize katkı sağlayacağınızdan şüphemiz yoktur. Önümüzdeki süreçte CHP Türkiye'nin umudu olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’ne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulacaktır. Sevgili partililer sorumluluk bizde sorumluluk hepimizde Bu gün bu saatten sonra hepimiz daha fazla çalışmak daha fazla emek harcamak zorundayız. Buradan açıklıyorum davamız koltuk davası değil, cebimizde projelerimiz inandığımız yol arkadaşlarımız ile geliyoruz. Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız. Bu iktidar geldiği gibi gidecek. Bu iktidarı gönderecek olan biz gençleriz. Ben partimize ve sizlere inanıyor ve güveniyorum. Buradan partimizin büyüklerine sesleniyorum gençliğin önünü açın. Gençlik yıllardır sizlerin yanı başında durmuştur şimdi sıra sizde. Gençliğe sesleniyorum partimize sahip çıkın partimize sahip çıkın ki iktidar olalım. 27 ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan ilçe kongremizin öncelikle tüm Türkiye’ye, Kemalpaşa’mıza yakışır bir kongre olacağını temenni ediyorum bu demokratik yarışta aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum Bu seçim sonucunda; Kazanan ilçe örgütümüz olacak Kazanan Kemalpaşa olacak Kazanın kadınlarımız gençlerimiz ve çocuklarımız olacak. Yaşasın sosyal demokrasi yaşasın sol, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Hepinize kalıtımlarınızdan dolayı ekibim ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası