Yerel seçim öncesi işleyen seçim takvimine göre AK Parti İl Başkanlığına resmi aday adaylığı başvuruları Çarşamba günü sona erecek.

İstanbullu adaylığını açıkladı İstanbullu adaylığını açıkladı

Bu kapsamda Artvin Belediye Başkanlığına aday olan Orhan Ağdemir, aday olması durumunda yapacağı projelerden bahsetti.

Seçim sonucunda kazananın Artvin halkı olacağını kaydeden Ağdemir, “Ne yaparsak yapalım odağında insanımız olacak. İhtiyacı gören, insanı mutlu eden, insanın yaşam standardını artıran projeler olacak. Hangi proje olursa olsun kesinlikle insana dokunması lazım. Yaptığım proje ne olursa olsun kaliteli bir sistem olması lazım. Çünkü kaliteli sistem toplumsal faydayı maksimum eder” dedi.

 “AK Parti, önümüzdeki seçimlerde Artvin Belediyesi’ni devralacak, kazanacak. Biz de içerisinde bizim bulunduğumuz pozisyonun önemi yok” diyen Ağdemir, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda ilk icraatının, bireysel icraat olmayacağını belirtti.

Ağdemir, “Parti rozetini yakamızdan çıkartıp, Türk bayrağı rozetini takıp tüm Artvin halkının emrinde olduğumuzu söyleyeceğiz. Ayrıştırmadan bütünleştireceğiz çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Gece uyumadan sadece gece bekçileri gelmeyecek. Ben de sokakta gezeceğim. Her an ulaşılabilir, erişilebilir olacağım. Sadece doktor tedavi etmez. Doktoru da bulacağım, ilacı da bulacağım. Bundan da hiç şikayetçi olmayacağım. Çünkü bunun için uyumayacağım. Vücudumun tükendiği noktaya kadar uyumak yok. Belediye, yerel yönetimlerinin odağında insan var. İnsana hizmet var. Hizmeti burada ayrıştırmak bir bütün. Her şey var içinde. Ölümden dedik, ölümden sonrasına, doğumdan öncesine kadar her türlü hizmet sporundan. Kültürüne, eğitime, dezavantajlı gruplarına, kadınlarımıza, gençlerimize kategorize edebileceğim bütün guruplar. Ama sonuçta içinde insan olacak insana odaklı çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Belediyeciliğin hizmeti vatandaşın ayağına götürmek olduğunu aktaran Ağdemir, açıklamasında şunları kaydetti:

 “Hizmeti gidip almak değil. Hizmet ayağa geldi, eve geldiği noktalar arttı. Belediye evlere daha çok gidebilir. Eve biz gideceğiz. İnsanların her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hissiyatı vermemiz lazım. Her an her zaman aranızda yanınızda olacağım, köşe başında olacağım, apartmanda olacağım, dükkanda olacağım.”

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN