Borçka Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Merttürk’e başvuru formunu teslim eden mevcut Belediye Başkanı Ercan Orhan, aday olduğunu açıkladı.

2019 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı görevine başlayan Ercan Orhan, ikinci dönemde yeni projeler ile Borçka halkının karşısına çıkacağını söyledi.

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Borçka halkına güvenin tam olduğunu ifade eden Orhan, vatandaşların çalışan kişileri baş tacı yaptığını vurgulayarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yarışı kazanacağını kaydetti.  Orhan konuşmasını şu sözlerle devam ettirdi “31 Mart 2019 yerel seçiminde Borçka Belediye Başkanlığına girerek Borçka da 5 yıla yakın süredir  çalışmalar yapıyoruz. Bugüne kadar bitirilemeyen birçok işi Borçka halkı ile birlikte, dayanışma içerisinde yürütmeye çalıştık. 2. bir beş yıl içinde tekrar başkan olarak devam etmek istediğim için Borçka’ya hizmet yolunda birçok çalışmayı birlikte gerçekleştirmek üzere 2024 yeril seçimleri için tekrar müracaatımı yapıyorum. Hepimize hayırlı olsun amacımız burada demokratik bir şekilde yarışabilmektir. Bu yarışı yukarlara çıkarabilmektir. Bunun yanında da tabi bu işi başarı ile yapabilmektir. Vicdanen bana sorulduğu zaman neler yaptın diye rahat olduğumu ve bugüne kadar Borçka da yapılmayan şeylerin yapıldığına bütün Borçka bunun şahittir. Bizde bu başarımızı tekrar taçlandırmak ve halkın kararını alarak devam etmek istediğimizi beyan etmek istiyoruz. Diğer partilerde başarılar diliyorum. Bu bir yarıştır bu bir savaş değildir o yüzden bu yarışımı kazanacağımızı ve buradan başarılı olacağımızı ifade etmek istiyorum. Borçka halkına güveniyorum nedeni şudur; Borçka halkı çalışanı, bugüne kadar iş yapanı baş tacı yapmıştır bundan sonra da baş tacı yapmaya devam edeceğini inanıyorum” dedi.

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: GÜLŞEN MAKAR