Türkiye’de yapılacak olan 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Belediye Başkan adaylarını belirlemek üzere AK Parti'de tüm il ve ilçe teşkilat mensupları, "Kimi aday olarak görmek istersiniz?" sorusunu yanıtlamak üzere sandık başına geçti.

temayül yoklaması ka26 (4)

AK Parti Artvin İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Teşkilat Temayül Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşını okumasının ardından başladı.

İl Başkanı Fatih Tahtalı'nın açılış konuşmasını yapmasının ardından Komisyon Başkanı Hatay Milletvekili Adem Yeşildal konuşma gerçekleştirdi. E-Temayül sinevizyon görseli izletilmesinin ardından teşkilat mensupları oylarını kullanmaya başladı.

temayül yoklaması ka26 (3)

Hatay Milletvekili Komisyon Başkanı Adem Yeşildal,  Giresun Milletvekili Prof. Dr. Nazım Elmas, Konya Milletvekili Latif Selvi, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Abbas Aydın, İl Başkanı Fatih Tahtalı ve yönetim kurulu üyeleri, Önceki Dönem Milletvekilleri, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il ilçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanları, Önceki dönemlerde görev almış İl Başkanları ve İlçe Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı İl Genel meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, İl Disiplin ve Hakem Kurulu Başkanları ve üyeleri, Mahalle Başkanları katıldı.

Nihat Gökyiğit Kongre Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan temayül yoklaması saat 16.00'a sona erdi. 

Haber: Gülşen MAKAR

İlçe Başkanlığına ziyaret  İlçe Başkanlığına ziyaret 

temayül yoklaması ka26 (2)

Editör: GÜLŞEN MAKAR