Yağışlı havaya rağmen Hopa festival alanında yoğun katılımın olduğu mitingde konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Artvin Milletvekili adaylarına oy için seçmenden söz istedi.

Aydemir konuşmasında, “Sizlerden iki söz istiyorum; birincisi 13’üncü Cumhurbaşkanımız CHP’mizin Genel başkanı Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapacak mıyız? söz mü? İkinci sözümüz,  Artvin’imizin meclisteki sesi, tecrübe abidesi CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Artvin Milletvekili sayın Uğur Bayraktutan’ı ve doğa ve çevre dostu, eğitimci Doç. Dr. sayın Oğuz Kurdoğlu’nu TBMM’ye gönderecek miyiz? Söz mü?” dedi.

Şükrü Aydemir Hopa’da  (1)

Hopalılara daha umutlu ve yaşanabilir bir ülke vaad eden Aydemir, “Şimdi de biz söz verelim. Bu ülkeye barışı, huzuru ve kardeşliği getireceğiz. Bu ülkeye hak, hukuk ve adaleti getireceğiz. Hiçbir kadının şiddete uğramadığı, hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, yaşlılarımızın huzurlu, gençlerimizin umutlu olduğu bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Birlikte başaracağız birlikte kazanacağız.  Hopa’mızın iki değerini de anmadan geçmeyeceğim. Deresine, suyuna sahip çıkan Metin Lokumcu Hocam ve Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu’ya bin selam olsun. Ruhları şad olsun. Bizi bir yerden izliyorlar biliyorum.  Mustafa Kemal’in Partisi iktidara geliyor.  CHP varsa herkes için var.  Bu seçim cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının taçlandığı zafer olacak.  Bu seçim kadınlarımızın ve gençlerimizin zaferi olacak. Kimseye söylemeyin ha kazanıyoruz. Eğer hak haksızdan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse çaresi yok Hopa’m biz kazanacağız.” diye konuştu.

Şükrü Aydemir Hopa’da  (2)

Seçim çalışmalarında ilçe başkanlığına destek verenlere de teşekkür eden Aydemir, “7 Mahalle 16 köyden oluşan Hopa’mızı  mahalle mahalle, köy köy, cadde cadde, sokak sokak, gezerek tamamladık. Bu çalışma programımıza katkı sunan Artvin milletvekili adaylarımıza, CHP Hopa İlçe Örgütüme, Kadın ve gençlik kollarıma, Belediye başkanıma, Belediye Meclis Üyelerime,il genel meclisi üyelerime ve Cumhuriyet Halk Partisi aileme teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de; bu çalışma sürecinde evlerinin bizlere açan, ikramlarda bulunan, uzattığımız elimizi sıkı sıkı tutan,güler yüzlerini esirgemeyen, umudumuza güç katan Hopa halkına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Ekmek Parası Siyasi Malzeme Mi Oldu? Ekmek Parası Siyasi Malzeme Mi Oldu?

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası