CHP Hopa İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri ve 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmalarında çalışan partililere teşekkür etti.

Seçim sürecinde yoğun mesai harcadıklarını ancak sürecin adil işlemediğini ifade eden Aydemir, açıklamasında şunları söyledi:

“CHP Hopa İlçe Başkanı olmanın onur ve gururunu taşıyorum. Göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle, yılmadan, yorulmadan ve gelecek güzel günlere olan inancım hiç azalmadan çalışarak yerine getireceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın.

Hopa’mızın bütün köy ve mahallelerinde neredeyse çalmadık kapı, dokunmadık el bırakmadık. Bütün hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

Hiçbir şekli ile adil olmayan 13. Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları ilçemizde demokrasi özlemini, hak hukuk adalet özlemini ve tek adam rejimi karşıtlığını ortaya koymuştur.

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

 Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, Artvin Milletvekilimiz sayın Uğur Bayraktutan’a ,İl başkanımız sayın Orhan Atan’a, Artvin il örgütümüzün yöneticilerine ,bu haklı davamızda asla yalnız yürümediğim yol arkadaşlarım CHP Hopa İlçe örgütümüzün çok değerli yöneticilerine ,Gençlik ve Kadın Kolları yönetimime ,Belediye Başkanım sayın Taner Ekmekçi’ye ,Belediye meclis üyelerime , İl Genel meclisi üyelerime ,çok kıymetli sivil toplum örgütlerimize, bütün süreç boyunca yanımızda ve çalışmalarımızda yer alan siyasi parti Başkanlarına yöneticilerine ve üyelerine , seçim günü her bir sandığa sahip çıkan sandık görevlilerine, Bina ve Okul sorumlularına, tüm müşahitlerimize, partimizin kıymetli ve değerli büyüklerine , bütün kadınlarımız ve gençlerimize , “Bir oydan ne olacak “ demeyip ülkemizin dört bir yanından gelerek oy kullanan bütün seçmenlerimize, emek harcayan bütün partililerimiz ve gönüllülerimize ,kalbi bizimle atarak ülkemizin geleceğine sahip çıkan bütün Hopalı hemşerilerime sonsuz şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.”

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası