CHP 28’inci dönem Milletvekili adayı Uğur Bayraktutan, saha çalışmalarından aldığı reaksiyonundan bu seçimde iktidara geleceklerine inandığını söyledi.

Bayraktutan Murgul’da esnaf ziyareti öncesi yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Murgul’a birçok kere geldim ama bir daha geldiğimde iktidar olarak gelmiş olmayı istiyoruz. Bugün 9 gündür Artvin’i geziyoruz. Dün Şavşat’ta 400’e yakın esnaf gezdik herkes sandığa gidip gereğini yapacaklarını söyledi. Ekonomi insanları öyle bir vaziyete getirmiş ki iş yapamıyorlar, pahalılık aldı başını götürdü, çocuklarını okutamıyorlar. Maaşları ile geçinemiyorlar ve bize bir an önce gelin diyorlar. Gerçek tablo bu. Şuan bütün olay ekonomiye kilitlenmiş vaziyette. Şimdi AKP işi ekonomiden alıp başka bir düzleme götürmeye çalışıyor. Bu giden adamın telaşıdır, gidiyorlar. Sonunda bunlardan kurtuluyoruz. Bu ülkeyi yeniden Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkesi yapacağız. Yeniden cumhuriyetin kurucu ayarlarına döndüreceğiz. 15 Mayıstan sonra hiç kimse gelecek kaygısı taşımayacak. Bu ülke hakkın, hukukun, adaletin ülkesi olacak.”

CHP MURGUL (1)

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

CHP 28’nci dönem milletvekili adayı Oğuz Kurdoğlu, Murgul ilçe başkanlığında partililere yaptığı konuşmada “Hepimiz biliyoruz ki dünyayı kötülük yönetir, ama iyilik ayakta tutar. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak iyi olanların tarafında, iyi olanlarız. Bu yüzden 20 yıldır bu ülkenin emeğini, alın terini doğal kaynaklarını, hukuku, adaleti ve özgürlüğü yok sayan bir dönemin kapanacağı gündür 15 Mayıs.” dedi.

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası