25 Ağustos 2023 tarihinde yeni ilçe başkanı olarak göreve başlayan Hüseyin Merttürk ve yönetimi il, ilçe dayanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Parti üyeleri ile birlikte karşılıklı sohbet ve eksiklikler noktasında fikir alışverişinde bulunularak yönetim kurulunda görev alan kişiler hakkında bilgi verildi.

chp tanışma ey15 (2)

Borçka İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu görev dağılım listesi;

Haydar Yelkenci ( İlçe Gençlik Kolları Sorumlusu Başkan Yardımcısı)

Nurşen Yalçınkaya ( Bilişim Sorumlusu)

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

Azmi Atar ( İlçe Başkan Yardımcısı)

Sevgi Keskinkurt Akyüz ( İlçe Kadın Kolları Sorumlusu)

Tahir Ertürk ve Hüseyin Yılmaz  ( İlçe Başkan Yardımcısı)

İlyas Şadi Tekbaş ( İlçe Saymanı)

Faruk Nalbant, Safiye Kılıç, Muhammet Bayrak ( Yönetim Kurulu Üyesi)

Hasan Apaydın ( İlçe Eğitim Sekreteri)

Burhan Gökçelik ( İlçe Sekreteri)

Yönetim kurulunda yer alan görevlilerinin tanıtılmasının ardından konuşma yapan İlçe Sekreteri Burhan Gökçelik “ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde bizler ve sizler için ne derece önem arz ettiğinin bilinci ile hareket ediyoruz. Çalışmalarımıza en kısa süre içerisinde kadrolaşıp başlayacağız. Bizlerin bu çalışmalarında öncellikle siz partidaşlarımız ve üyelerimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Bu süreçte her birimiz birbirimize muhtacız. Tüm olumsuzluklara istinaden halen buradayız ve dimdik ayakta durmaya, 21 yıldır bu faşist iktidarla mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

chp tanışma ey15 (3)

Partililer eşliğinde yeni yönetim kurulu karşılıklı sohbet gerçekleştirerek tanışma toplantısı sona erdi.

Tanışma ve dayanışma toplantısının yanı sıra Artvin İl Başkanlığına aday olan İsmet Başar parti binasına ziyaret gerçekleştirerek partililer ile bir araya geldi. İsmet Başar genç yönetim kadrosu ile birlikte il başkanlığına talip olduklarını belirterek Artvin’de değişim rüzgarı estireceklerini söyledi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: Editör Masası