Uğur Bayraktutan, yardım seferberliğinde bulunan Şavşat Belediyesine teşekkür mesajı gönderdi

CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrası depremzedeler için seferber olan Şavşat Belediyesine ve personeline teşekkür etti.  Deprem felaketi sonradı dayanoşma örneği gösteren Şavşat Belediyesine mesajla teşekkür eden Bayraktutan  mesajında “Gün birlik günü diyerek, bu felaketi dayanışma ile aşacağımızın bilinciyle Kahramanmaraş Merkezli ve on bir ili etkileyen deprem felaketinin haberini alır almaz Şavşat Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek deprem felaketinden etkilenen bölge halkına destek için harekete geçmeniz her türlü takdirin üzerindedir ve hepimiz için gurur vesilesidir. Bu dayanışma örneği ülkemizin her köşesine örnek olacak niteliktedir.

Ekmek Parası Siyasi Malzeme Mi Oldu? Ekmek Parası Siyasi Malzeme Mi Oldu?

Şahsınızda yardım kampanyasında emeği geçen herkesi, Şavşat Belediyemizin fedakar personelini en için duygularımla bir kez daha yürekten kutlar, Şavşat Belediyemizin çatısı altında gerçekleştirdiğiniz başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim. Sevgi ve saygılarımda…” ifadelerine yer verdi.

Başkan Acar “Şavşat Belediyesi olarak yardımların toplanmasında ve yüklenmesinde emeği geçen tüm ilçemiz halkına, sivil toplum kuruluşlarına, belediyemiz çalışanlarına ve milletvekilimiz Sayın Av. Uğur Bayraktutan'a teşekkür ediyoruz” dedi.

Kadir Yılmaz

Editör: Haber Masası