Hopa festival alanında düzenlenen Mitingde konuşan CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Taner Çakır, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Kemalpaşalıların kazanacağı seçim olduğuna değinerek,  “Bu seçim Metin Lokumcu'ya gaz sıktıranlarla, deresine, suyuna, doğasına sahip çıkanların Kemalpaşaların seçimidir. Bu seçim, tarıma, üretime, emeğe düşman olanlarla, anlı terli, sırtı nemli nasırlı elleriyle makas tutan emekçilerin Kemalpaşa halkın seçimidir.” dedi.

AK Partili aday adayı basınla bir araya geldi AK Partili aday adayı basınla bir araya geldi

Taner Çakır Hopa (1)

Çakır Konuşmasında şunları söyledi:

“Bu seçim saraylarında ejder meyveli içeceklerini yudumlayanlar ile çocuklarına bakamadığı için intihar eden babaların seçimidir. Bu seçim namuslu, yurtsever Diyarbakır Emniyet Müdürü şehidimiz Gaffar Okkan ile onu katleden eli kanlı Hizbullah arasındaki bir seçimdir. Bu seçim Kızılay çadırlarını satanlar ile enkaz altında imdat diye bağıranların seçimidir.

Ülkemizde yanan yangınlarda rant peşinde olanlarla ormanlarına sahip çıkanların seçimidir. Bu seçim Ensar vakfında çocuklara tecavüz ederlerle istismarsız Türkiye için yola çıkanların seçimidir. Bu seçim Sinan Ateş suikastına göz yumanlar ile faillerini gün yüzüne çıkaracakların seçimidir.

Bu seçim Kadın cinayetlerine göz yumanlarla İstanbul sözleşmesi yaşatır diyenlerin seçimidir. Bu seçim mültecilere vatandaşlık dağıtanlarla Türkiye Cumhuriyeti Pasaportunu hak ettiği değere kavuşturacakların seçimidir. Bu seçim Metin Lokumcu'ya gaz sıktıranlarla, Deresine, suyuna, doğasına sahip çıkanların Kemalpaşaların seçimidir. Bu seçim, tarıma, üretime, emeğe düşman olanlarla, anlı terli, sırtı nemli nasırlı elleriyle makas tutan emekçilerin Kemalpaşa halkın seçimidir. Bu seçim, evlatlarını sokakta gözaltına alanlarla, hak, hukuk, adalet mücadelesinin yenilmez neferi Kemalpaşa halkının seçimidir. Bu seçim doktorlara yurtdışı kapılarını gösterenlerle beni Türk hekimlerine emanet edin diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ün yolunda gidenlerin seçimidir.

Taner Çakır Hopa (3)

15 Mayıs sabahında 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU olacak ve Artvin'de Uğur Bayraktutan ve Oğuz Kurdoğlu TBMM'de Artvin’imizi temsilen iki Milletvekili göndereceğiz. 15 Mayıs sabahı Demokrasi Bayramımız var. Cumhuriyete, Demokrasiye, hak-hukuk- adalete inanan Atatürkçü halkımızı bekliyoruz.”

Emine OCAKÇI

Taner Çakır Hopa (2)

Editör: Editör Masası