İstanbullu adaylığını açıkladı İstanbullu adaylığını açıkladı

Türkiye’de yapılan genel seçimlerin ardından Artvin’in tüm ilçelerinde değerlendirme toplantıları yapan Cumhuriyet Halk Partisi il yönetimi, il danışma toplantısı yaptı.

cumhuriyet danışma3

CHP Artvin İl Başkanlığında yapılan toplantıya Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, İl Başkanı Orhan Atan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

cumhuriyet danışma2

Toplantıda konuşma yapan CHP İl Başkanı Orhan Atan, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıcı etki gösteren Kahramanmaraş depremlerinde parti örgütünün yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

cumhuriyet danışma5

Genel seçimlerde eksik yapılan çalışmaların görülerek tamamlanması ve yerel seçimlere hazırlanılması için toplantılar yaptıklarını aktaran Atan, “Bütün il başkanlarımızın genel yaklaşımı tüzükten başlayarak yukarıya doğru değişim talebi oldu. Bu talep kişisel değişim değil genel değişim olarak dile getirilmiştir. Bizler gelecek süreci iyi yöneteceğiz ve 2024 seçimlerinde 7olan belediye sayımızı 9’a çıkaracağız.” dedi.

Toplantı il başkanının açılış konuşmasından sonra il danışma örgüt mensuplarıyla basına kapalı olarak devam etti.

Emine OCAKÇI

cumhuriyet danışma4

Editör: Editör Masası