14 Mayıs seçimlerinde Milletvekili seçilen Faruk Çelik, Borçka Ak Parti İlçe Binasını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. Milletvekili Faruk Çelik Borçka halkına teşekkür ederek çalışmalara başlayacağını aktardı. Faruk Çelik“28. Dönem milletvekili seçimi için 14 Mayıs da sandığa gittik.

Faruk Çelik, Borç (5)

Sandık da bu dönem doğduğum, çocukluğumun geçtiği şehir olan Artvin de Milletvekili olarak gönderdiniz hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu desteğinizi boşa çıkarmayacak güzel birlikte, samimi çalışmalara başlayacağız. Kademe kademe sorunlarımızı hafifleten, sorunlarımızı ortadan kaldıran bir süreci birlikte yaşar ve beş seneyi sağlık içerisinde inşallah hep birlikte tamamlarız. Gerçekten Borçka üzerine düşeni yaptı 14 Mayıs da güçlü bir destek verdiniz sizlere meydanlarda söylediğimizi sizde iyi anladınız niyetimizi ve sizin samimiyetinizi yan yana getirdik. Bu sandıklarda Borçka görünür hale geldi. Düzenli çalışmalar, düzenli geliş gidişler ile sizlerle samimi bir ortam içerisinde uzun yıllar siyaseti bilen birisi olarak abi kardeş ilişkisi içerisinde şehrimize hizmet vereceğiz” diye konuştu.

Faruk Çelik, Borç (3)

Milletvekili Adayı Ahmet Erdem, Ak Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, Borçka Yeniden Refah İlçe Başkanı Malik Erdoğan eşlik etti.

Gülşen MAKAR

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

Faruk Çelik, Borç (4)

Editör: Editör Masası