Emine OCAKÇI

Yeniden Refah Partisi Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Bülbül, partisinin kadın kolları çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Temayül yoklaması yapıldı Temayül yoklaması yapıldı

Partisinin ilkelerinden ve duruşundan bahseden Bülbül, ailenin önemine değinerek, “Aile bir toplumun en temel yapı taşıdır. Biz de parti olarak aile yapısının korunmasına büyük önem gösteriyoruz. Bu kapsamda ev ziyaretleri yapıyoruz. Yeni doğan bebekli ailelere hayırlı olsun ziyaretleri yapıyoruz. Yaşlılarımızı ve hastalarımızı da ziyaret ederek hayır dualarını alıyoruz” dedi.

"Bizler hane değil gönül ziyareti yapıyoruz." diyen Bülbül açıklamasında şunları kaydetti: “Yeniden Refah Partisi kurulduğundan bu yana bizler gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ettik. Her seçmenimizi dinledik yeri geldi onlarla güldük yeri geldi acılarına ortak olduk. Parti ayrımı yapmadan her seçmenize değer verdik. Ben ve hanim kolları yönetimi, il gençlik ve ilce gençlik kolları, merkez ilçe hanim kolları ile tüm ilce başkanlarımızla ortak çalışmalar yaparak haklımızın tüm sıkıntılarını tek tek not alarak genel başkanımıza rapor halinde sunduk. Bizler halkımızın sıkıntılarını biliyoruz sandıklardan basarıyla çıktığımız takdirde çıkacağımıza da inanıyoruz tüm parti teşkilatı olarak bütün sıkıntılarını tek tek gidereceğiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz tüm hane ziyaretlerini gönül ziyareti olarak yaptık hane ziyareti olarak değil.”

Editör: Editör Masası