Siyasi partilerin aday adayı başvuruları başlama takviminin açıklanmasının ardından AK Parti’de tüm ilçelerde aday adaylığı başvuruları yapılıyor. 

Borçka’da esnaflık yapan aynı zamanda Borçka Belediye Meclis Üyesi olan Hasan Gökdemir, Borçka Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Borçka İlçe Başkanı Mehtap Şentürk’e aday adaylık başvuru formunu teslim eden Gökdemir, Borçka’da başarılara imza atacaklarını söyleyerek adaylığını şu sözlerle dile getirdi “Bir yıldan itibaren vatandaşın teşviki ile bu adımı attım. Bende halkımıza inanarak bu yola çıktım hayırlısı ise bu görev bana Allah nasip etsin. Borçka’ya benim projelerim tabi ki vardır. İlk önce şunu söylemek istiyorum Artvin’e Faruk Çelik gibi bir bakan nasip oldu. Bu bakanın gücünü Borçka için kullanmak istiyoruz. Ak Partinin bu dönem belediyeyi alması gerekiyor, benim düşüncem budur”

“Diğer adaylara da başarılar diliyorum. Parti, İlçe teşkilatı, İl, Ankara’da kimi aday gösterirse o bizim başkan adayımızdır. Borçka halkına en iyi hizmeti sunmak amacıyla AK Parti'den Borçka Belediye Başkanlığı'na aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Çıkmış olduğum bu yolda desteklerinizi bekliyorum” dedi.

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

Haber: Çiğdem ARSLAN

Editör: ÇİĞDEM ARSLAN