Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimleri için çalışma yürüten İYİ Parti Artvin Milletvekili adayları bu kapsamda Borçka’da miting düzenledi.

Mitingde konuşma yapan İYİ Parti Milletvekili adayı Hamza Gezmiş, “Öyle bir seçime giriyoruz ki taraflardan biri biz kazanınca her şey çok iyi olacak diyor, umut veriyor.

Taraflardan diğeri ben gidince her şey kötü olacak diyor korku salıyor. Birisi umut veriyor! Birisi korku salıyor! Evet sevgili dostlar, umut kazanacak. Türkiye İYİ olacak.Talimatla değil teşkilatının isteğiyle, içinizden biri, sizin kardeşiniz olarak, siyasetimizin merkezine Artvin insanını koyup, ‘önce millet önce memleket’ diyerek, kutlu bir yola çıktık. Bu yol; Cesareti korkusundan büyük olanların yoludur.

Bu yol önce koltuğum önce partim diyenlerin değil önce millet önce memleket diyenlerin yoludur.

Bu yol ülkemizin kurtuluşunu mutlak itaatte değil mutlak liyakatte görenlerin yoludur. Bu yol güçlülerin hukukunu değil hukukun üstünlüğünü savunanların yoludur Bu yol, ay yıldızlı bayrağımıza tek bayrak değil  Milletimize tek millet değil Türk milleti Devletimize tek devlet değil Türkiye cumhuriyeti diyenlerin yoludur. Bu yol, bizler gelip geçiciyiz, kalıcı olan; Vatanımız, devletimiz, milletimiz bayrağımızdır deyip, Mustafa kemal’in yolundan gidenlerin yoludur.” dedi.

Gezmiş konuşmasında Pazar günü yapılacak olan seçimin önemine değinerek, şu ifadeleri kullandı:

İYİ Parti adayları Borçka’da miting düzenledi (7)

“Siyasetimiz merkezine Artvin insanını koyan ve memleketimizde acil çözüm bekleyen sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan bir bakış açısıyla mücadele veriyoruz.  Bu mücadele sadece siyasi bir mücadele değil aynı zamanda memleket meselesidir. Bizi bugün burada birleştiren şey memleket sevdamızdır. Artvin'in yönetimini, Ankara’dan alınan merkeziyetçi, kararlarla degil, yerel öncelikleri birlikte tespit ederek bu kararların Ankara’da savunucusu olarak sağlayacağım. 18 yıl önce Borçka ve Muratlı Barajı yapıldı. Topraklarımızı ve anılarımızı sular altında bıraktık. Bunun mağduriyetini beraber yaşadık. 18 yıl geçmiş olmasına rağmen zihinsel olarak bir değişimin olmadığını maalesef Yusufeli’nde gördük.  Artvin insanı, ülke ekonomisine verdiği katkılar için yaptıkları fedakarlıkların karşılığını alacak, Artvinli gençler, Artvin’de para kazanan zengin şirketlerin fakir bekçileri, fakir işçileri olmayacaktır. Burada yaşayan insanların bakiyesine sürekli fedakarlık yapmasını kabul etmiyorum etmeyeceğiz.  Artvin’i Artvin yapan en önemli özelliği eğitimli insanı ve doğasıdır! Bizler dün olduğu gibi bugünde  Artvin insanın ve doğasına sahip çıkanların yanında olacağız! Yüzde 71’i maden ruhsatı olarak verilmiş Artvin topraklarına zengin şirketler, 5’li çeteler göz dikmiş durumdadır.  Kısa süre önce Cengiz Holding Özaltın A.Ş. ortaklığıyla Hod, Şavşat ve Ardanuç’ta bakır ve altın çıkarmak için anlaşma yapıldı. Sicili bozuk olan Cengiz holding paravan olarak Özaltın şirketini kullanmak ve Artvin’in nimetlerinden yararlanmaya devam etmek istemektedir. Bu seçimde biz Artvin’in kaderini oylayacağız. Ya zengin şirketlerin haklarından yana olanları seçeceğiz yada Artvin’in nimetlerinden Artvin insanı yararlanacak diyenleri seçeceğiz.”

İYİ Parti Artvin Milletvekili Adayı Hüseyin Işık mitingde yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

İstanbullu adaylığını açıkladı İstanbullu adaylığını açıkladı

İYİ Parti adayları Borçka’da miting düzenledi (4)

“14 Mayıs seçimlerinde iki adet oy kullanacaksınız. Birincisi Cumhurbaşkanlığı için, diğeri Milletvekilliği için. Bizler İYİ Parti ailesi olarak Millet ittifakı içerisinde olduğumuzdan dolayı bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacağız. Doğru, dürüst bir devlet adamı kimliğinden hiç ödün vermemiş bu değerli kişinin Cumhurbaşkanı olması ile artık kimse devletin kasasını boşaltamayacaktır. Diğer oyu ise bizler kendi partimiz olan 25 Ekim.2017 tarihinde kurulan ve altı yılda ülkemin yönetiminde belirleyicilik anahtarını elinde taşıyan değerli partimiz İYİ Parti adına kullanılacaktır. İYİ Partiye ne kadar ok hemşerim teveccüh gösterip o kullanırsa genç kardeşim Hamza Gezmiş ve bendeniz Hüseyin Işık’ı meclise taşımanız o kadar kolay olacaktır.”

Gülşen MAKAR

İYİ Parti adayları Borçka’da miting düzenledi (5)

İYİ Parti adayları Borçka’da miting düzenledi (6)

İYİ Parti adayları Borçka’da miting düzenledi (2)

Editör: Editör Masası