Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

Artvin’in Murgul ilçesinde İYİ Parti İlçe Başkanlığı yapan Hüseyin Çelikarslan'ın Murgul Belediye Başkanlığına aday adayı olması ile Murgul İlçe Başkanlığına genç isim atandı.

1998 doğumlu olan Emrecan Eraydın Murgul İYİ Parti İlçe Başkanlığına atanarak görevine başladı.

Genç ilçe başkanı Eraydın, gençler adına kendilerini ifade etmek için bu yola baş koyduğunu ifade ederek “Aslında bu benim içinde erken görünebilen, insanlar tarafından da erken görülen bir durum. Fakat şöyle bir durum var ki ülkemizin sosyal medyalarda artık ortaokul talebelerinin bile ekonomi konusunda, siyasi parti konusunda yorum yaptığını görebiliyoruz. Biz gençlerinde sadece izleyici olarak değil de artık bu konuda direnişte kendimizi ifade ederken bir kimlik ile burada olabilmek için bu yola baş koydum. Görevimizi icra etmeye çalışacağız” dedi.

2024 yılında gerçekleşecek yerel seçim için çalışmaların yapılacağını ifade eden Eraydın, particilik yerine memleket için çalışacaklarını şu sözlerle dile getirdi “Ülkemizde farklı partilerin kendi içlerinde aday adayları var. Bizimde eski ilçe başkanımız şimdiki aday adayımız. Biz onun sonuna kadar destekçisiyiz. Bu parti logosu altında herkese eşit davranacağına inandığımız, seçildikten sonra o logoyu kenara bırakıp gerçekten memleket için çalışacağına inandığımız birisi, sonuna kadar arkasındayız. Gerekli çalışmaları yapacağız, bu çalışmalar sadece vaatler olarak değil de insanlara gerçekten particilik değil memleketçilik yapacağına inandırmaya çalışacağız” 

İlçe Başkanlığı sürecinde gençler adına çalışmalar yağacağını vurgulayan Emrecan Eraydın, konuşmasını şu sözlerle devam ettirdi “Asıl amacım bu yaşta bu göreve atılma sebebim bizim sadece kenardan izleyici olarak değil de bizim adımıza kararlar alınırken bizde orada bir söz sahibi olalım ve gençler adına bu yatırımlar yapılırken artılarını ve eksilerini bizler adına nasıl yansıtılacağını bizler karar verelim. Tabi ki büyüklerimizden akıl danışacağız yani kendi başımıza buyruk karar almayacağız ama sonuçta her zaman bu ülke Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde dediği gibi “ Gençler bu ülkenin en büyük veli nimetleri” inşallah gençler üzerinde daha çok durarak ülkenin eğitimine, ulaşımına, teknolojisine yatırımlar yapılması için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Haber: Emine OCAKÇI 

Editör: EMİNE OCAKÇI