İYİ Parti 28. Dönem Artvin Milletvekili adayları Hamza Gezmiş ve Hüseyin Işık sürdürdükleri seçim çalışmalarını Merkez ilçede düzenledikleri miting ile tamamladı.

Milli İrade Meydanında seçmenlere seslenen Hamza Gezmiş, “Öyle bir seçime giriyoruz ki taraflardan biri biz kazanınca her şey çok iyi olacak diyor, umut veriyor. Taraflardan diğeri ben gidince her şey kötü olacak diyor korku salıyor. Birisi umut veriyor! Birisi korku salıyor! Evet sevgili dostlar, umut kazanacak. Türkiye İYİ olacak. Talimatla değil teşkilatının isteğiyle, içinizden biri, sizin kardeşiniz olarak, siyasetimizin merkezine Artvin insanını koyup, ‘önce millet önce memleket’ diyerek, kutlu bir yola çıktık.

İYİ Partili adaylar mitinglerini tamamladı (4)

Bu yol; Cesareti korkusundan büyük olanların yoludur. Bu yol önce koltuğum önce partim diyenlerin değil önce millet önce memleket diyenlerin yoludur. Bu yol ülkemizin kurtuluşunu mutlak itaatte değil mutlak liyakatte görenlerin yoludur. Bu yol güçlülerin hukukunu değil hukukun üstünlüğünü savunanların yoludur Bu yol, ay yıldızlı bayrağımıza tek bayrak değil Milletimize tek millet değil Türk milleti Devletimize tek devlet değil Türkiye cumhuriyeti diyenlerin yoludur. Bu yol, bizler gelip geçiciyiz, kalıcı olan; Vatanımız, devletimiz, milletimiz bayrağımızdır deyip, Mustafa kemal’in yolundan gidenlerin yoludur.” dedi.

İYİ Partili adaylar mitinglerini tamamladı (3)

Hüseyin Işık ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Bizler İYİ Parti ailesi olarak Millet ittifakı içerisinde olduğumuzdan dolayı bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanlığı için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanacağız. Doğru, dürüst bir devlet adamı kimliğinden hiç ödün vermemiş bu değerli kişinin Cumhurbaşkanı olması ile artık kimse devletin kasasını boşaltamayacaktır. Diğer oyu ise bizler kendi partimiz olan 25 Ekim.2017 tarihinde kurulan ve altı yılda ülkemin yönetiminde belirleyicilik anahtarını elinde taşıyan değerli partimiz İYİ Parti adına kullanılacaktır.”

Temayül yoklaması yapıldı Temayül yoklaması yapıldı

Emine OCAKÇI

İYİ Partili adaylar mitinglerini tamamladı (2)

Editör: Editör Masası