Artvin Milletvekili Faruk Çelik, seçim sonrasında çalışmalarına devam ederek STK’lar, muhtarlar, esnaf ve köylere ziyaretler gerçekleştirdi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek kayıt altına aldıklarını dile getiren Çelik, öncelikli olarak içme suyu sorununu ele aldıklarını aktardı. Faruk Çelik, çalışmayı seven ve sözünü tutan siyaset anlayışının temsilcisi olduğunu ifade ederek verilen sözlerin yerine getirileceğini söyledi.

Artvin’in geleceği için yapılması gereken çalışmalar hakkında ayrıntılı bir şekilde toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Çelik “ Daha önceki gelişimizde sivil toplum kuruluşları, muhtarları ilgilileri salonlarda topladık ve kendileri ile gerek ilçelerin gerekse Artvin’in geleceği ile ilgili neler yapılması gerektiği konuları ayrıntılı şekilde gerçekleştirdik. Bu toplantıların hepsi kayda alındı vatandaş ne istiyor diye kayıt ettik. Bizde siyasetçi olarak vatandaşın emrinde olarak hiçbir ayrım gözetmeksizin son derece güzel tespitler gerçekleştirdik. Köylerimiz ve mahallelerimiz ve bizzat sivil toplum kuruluşların ziyaretleri şeklinde yoğunlaşan çalışmalarımız oldu. Hopa’dan çalışmaya başladık, köyleri ziyaret ettik. Hopa teşkilatının talepleri ve Hopa’ya dönük yapmamız gerekenleri gözden geçirdik. Borçka’nın Ambarlı ve Civan tarafında o köylerde su sorunu yaşanıyor bunun ile ilgili söz vermiştik. Su olmayınca hayat olmuyor su sorunu olan içme suyu sıkıntısı yaşayanları öncelik olarak ele aldık ve o köylerimizden çalışmaya başladık. Kaledibi’ne kadar uzanan Muratlı köyüne kadar gittik. Yoğun toplantılar ile yoğun bir gün geçirdik. Vatandaşlarımızın ilgisi sorun çerçevesinde söylüyorum çok yoğun bir ilgi çok yüksek bir beklenti var. Biz ne söz verdiysek sözümüzün arkasında olan kadrolarız. Ayrıca biz çalışmayı çok seven verdiği sözü yerine getirmeyince gözünü uyku tutmayan bir siyaset anlayışının temsilcisiyim. Yıllarım böyle geçmiştir. Onun için kimsenin endişesi olmasın verilen sözler yerine getirilecektir” dedi.

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

Haber: Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası