Ahmet Hamdi Tanpınar Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan kongrede tek liste ile mevcut başkan Olgun Mutlu Gümrükçü aday oldu.

Genel Seçimleri sonrası kongre sürecine giren Cumhuriyet Halk Partisi'nde mahalle delegelerinin seçilmesinin ardından ilçe kongrelerine başlandı.

Bu kapsamda Artvin’de de Hopa kongresinin ardından Merkez İlçe kongresi yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kongre faaliyet raporları ve gelir gider tablosunun okunması ile devam etti.

Kongrede Merkez İlçe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yaptığı çalışmalar hakkında slayt gösterisi de izletildi.

olgun gümrükçü ağ20 (2)

Kongrede konuşma yapan Olgun Gümrükçü, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “18 yaşıma basar basman koşarak büyük bir heyecanla üye olamaya gittiğim partimde sırasıyla il gençlik kollan başkanlığı, içe yöneticiliği ve ilçe başkanlığı görevlerinde bulundum. İşte Bugün 38. Olağan kongremizde de ilk gün yaşadığım o heyecanı yaşıyorum. Değerli Cumhuriyet Halk Partililer: Asırlık bu çınarının bir filizi olmaktan gurur duyuyorum. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi demek umut demek. Cumhuriyet Halk Partisi demek tarlada Mehmet amcanın alın teri, fabrikada Mustafaların Ayşe'lerin emeği demek. Cumhuriyet Halk Partisi demek Cerattepe'de Kazdağları’nda Akbelen’de mücadele demek. Değerli dostlar biliyorum ki, yaşadığımız son seçimde iktidara çok yakınken iktidar olamamak hepimizi çok üzdü. Ümidimiz büyük olduğundan üzüntümüz de büyük oldu. Üzüldük. Yıkıldık. Ancak hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. İlçe yöneticiliği görevine ilk geldiğimizde hedefimiz emanet ettiğimiz belediyeyi geri almaktı. Nitekim Artvin'de tarihi bir oyla yüzde 50,96 ile Artvin Belediyesini tekrar kazandık. Şimdi buradan sesleniyorum. Hedefimiz Var! Önümüzdeki yerel seçimlerde yüzde 60 ile rekor kıracak, başarının fitilini Artvin'den yakacağız. İşte bu hedefle Cumhuriyet Halk Partisi Artvin Merkez İlçe Başkanlığına aday oldum.”

Olgun Gümrükçü Merkez İlçe Yönetim Kurulu Asil Liste               

Asıl Üyeler

Mürüvvet Aktaş

Emre Alpaslan

Hakan Erdoğdu

Reşat Murat Genç

Aylin Keskin

Emre Küçükay

Onur Özer

Emel Öztürk

Osman Özvar

Melih Saraç

Uğur Ustabaş

Halit Yılmaz

Yedek Üyeler

Özhan Öngüner

Özgür Onur Saraç

Harun Ozan Duyan

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

Yaşar Özbayrak

Murat Şentürk

Serhat Okan Yıldız

Pınar Kaleli

Songül Gürel

Nüfer Berkun Demir

Nebahat Özdemir

Kübra Baydar

Kübra Çeliktaş

Kongreye CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, İYİ Parti Artvin Merkez İlçe Başkanı Murat Bilir, İYİ Parti Artvin İl Başkan Vekili Remzi Yıldız, Demokrat Parti Artvin İl Başkanı Sevinç Yıldırım, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şeref Öngüner, Yeşil Artvin Deneği Nur Neşe Karahan, Atatürkçü Düşünce Derneği Ahmet Nişancı, CHP Artvin İlçe Başkanları, STK’lar, parti üyeleri ile davetliler katıldı.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

olgun gümrükçü ağ20 (1)

Editör: Editör Masası