Şavşat

ŞAVŞAT’TA ÇOCUK BAYRAMI İÇİN KOLTUK DEĞİŞİMİ

Abone Ol

Nihat Acar başkanlık koltuğunu öğrencilere bıraktı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanlığı makamına öğrenciler oturdu. Koltuğa temsili olarak Atatürk Ortaokulu öğrencileri Mahir Kaya, Mikail Can Çelik, Cansu Dede ve Yudum Topuz sırayla oturdu. Öğrenciler, Başkan Acar’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldılar.
Atatürk Ortaokulu Müdürü Aysun Atabek Altun, Öğretmen Ali Yavaş, öğrenciler Mahir Kaya, Mikail Can Çelik, Cansu Dede ve Yudum Topuz, Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ettiler. Başkanlığa gelen gurubu kapıda karşılayan Belediye Başkanı Nihat Acar başkanlık koltuğunu sırasıyla öğrencilere bıraktı.
Koltuğa oturan öğrenciler, Başkan Acar’dan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldılar. Ziyaret Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar’ın öğrencilere hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
Kutlamalar sabah saat 10:00’da Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Çelenklerin sunumundan sonra kutlama programı Atatürk Ortaokulu bahçesinde devam etti. Kutlama programına Kaymakam Yusuf Akın, Belediye Başkanı Nihat Acar, İlçe Jandarma Komutanı, Askerlik Şubesi Başkanı, Emniyet Amiri, Milli Eğitim Müdürü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı öğrencilerin gösterileri ve şiirlerle devam etti.
Şavşat Belediyesi