Yeniden Refah Partsisi Borçka İlçe Başkanı Malik Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak 323 milletvekili çıkarttıklarını belirterek, “14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Cumhur İttifakının almış olduğu oy oranı yüzde 49.5 buçuktur. Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmıştır. Milletvekili seçiminde ise Cumhur İttifakı 323 milletvekili çıkararak parlamenterde temsil hakkı kazanmıştır.” ifadelerini kullandı.

28 Mayıs da gerçekleşecek 2’nci tur sebebiyle çalışmalar yapıldığını vurgulayan Erdoğan, yüksek katılım ile sandıktan birinci çıkacaklarını dile getirdi.

Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı Taner Ekmekçi aday adaylığını açıkladı

“14 Mayıs'ta yzüde 90'ın üzerinde bir katılım gerçekleşti. 28 Mayıs'ta yine aynı katılımın olmasını bekliyoruz. Bizlerde Cumhur İttifakı ile birlikte Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Yeniden Refah Partisi teşkilatları olarak bir araya geldik. Gerekli durum değerlendirmelerini yaptık. 2’nci turda neler yapmamız gerekiyor istişarelerde bulunduk. Bizlerde hep birlikte çalışıyoruz rehavete kapılmadan inşallah ikinci turda cumhurbaşkanımızı yüksek bir oy ve katılım ile sandıktan birinci olacağına inanıyoruz. Bizlerde Yeniden Refah Partisi Borçka İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımız bu yönde sürdürüyoruz.” diye konuştu.

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası