Doruk oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada, "Seçimin sağlık bir şekilde tamamlanması için gerek güvenlik güçlerimiz gerekse de kamu görevlilerimizle her türlü tedbiri aldık." dedi.

Doruk, milletimize ve Artvin'e hayırlı uğurlu olmasını dileyerek kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini söyledi.

vali oty kullanma (2)

Seçim sürecinin ve seçimin Artvin'de huzur ve sükûnet içinde geçtiğini ifade eden Doruk, “Artvin’de sakin bir şekilde ikinci tur seçimlerini yapıyoruz. Herkes gelip vatandaşlık görevini burada gönül rahatlığı ile yerine getiriyor. Her türlü tedbiri aldık seçim şuana kadar güzel işliyor. Herhangi bir sorun ve önemli bir olay yok. Bütün sandıklarımızda seçimler belirlenen saatte başladı devam ediyor. Tek oy olduğu için erken bitecek seçim süreci diye düşünüyoruz.” dedi.

Artvin’de 132 bin civarında seçmen olduğunu belirten Doruk, "İlimizde 132 bin civarında vatandaşımız 636 sandıkta oylarını kullanacak. Seçimin sağlık bir şekilde tamamlanması için gerek güvenlik güçlerimiz gerekse de kamu görevlilerimizle her türlü tedbiri aldık. 1200 civarında kolluk kuvveti ve 800 civarında araç gereç var. Onun dışında seçim kurlarında görevli personellerimiz var.

Ekmek Parası Siyasi Malzeme Mi Oldu? Ekmek Parası Siyasi Malzeme Mi Oldu?

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası