Parti binasında CHP Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan ve bazı partililer tarafından karşılanan Öymen, burada partililerle bir araya geldi.

Görüşme öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Öymen, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkan aday adayı olarak Artvin İl Başbakanlığını ziyaret ettiğini söyledi.

Hasan Gökdemir adaylığını açıkladı  Hasan Gökdemir adaylığını açıkladı 

CHP Artvin İl Başkanlığına yeniden seçilen Atan'ı tebrik eden Öymen, "Kendimizi anlatmak için buraya geldik. Bizim temel amacımız parti içi demokrasinin temin edilmesi. Parti için demokrasinin sağlanması ve partinin kendi ilkelerine, altı oka, sosyal demokrasiye, demokratik solculuğa, cumhuriyetçilik, halkçılık, devletçilik, laiklik, milliyetçilik, devrimcilik, demokratik solculuk ilkelerine sahip çıkarak politika üretilmesi için genel başkanlık aday adaylığı yoluna çıktık." dedi.

chp ek21 (1)

Artvin'den önce Trabzon İl Başkanlığını ziyaret ettiğini kaydeden Öymen, "Yarın da Giresun İl Başkanlığına gideceğiz, oradan Ordu İl Başkanlığına, en sonda Rize İl Başkanlığına geçip İstanbul'a döneceğim" dedi.

CHP İl Başkanı Atan'da ziyaretlerinden dolayı Öymen’e teşekkür ederek, "Kendilerine çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum." dedi.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN