Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Artvin Milletvekili adayları Uğur Bayraktutan ve Oğuz Kurdoğlu, seçim çalışmalarını Arhavi mitingi ile tamamladı.

Kentte köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde, gezerek dokunmadık insan bırakmayan adaylar, vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Partili aday adayı basınla bir araya geldi AK Partili aday adayı basınla bir araya geldi

Yaklaşık bir buçuk aydır devam eden seçim çalışmalarını ilçelerde düzenlenen mitingler ile sonlandıran Milletvekili adayları, gözleri yarın yapılacak olan seçimlere çevirdi.

CHP’li adaylar seçim mitinglerini tamamladı (8)

Arhavi Gösteri Merkezinde seçmene seslenen Uğur Bayraktutan, 15 Mayıs sabahı Artvin için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Oğuz Kurdoğlu ise, maden şirketlerinin gözünü diktiği Artvin’in doğa sorunlarını çözmek için meclise gitme desteği istedi. “Arhavi’nin yüzde 80’i Artvin’in yüzde 72’si madem şirketlerine ruhsatlı. O yüzden bu dağları koruma altına alacağız. Artvin’in suyunu toprağını tarım alanlarını koruyacağız.” ifadelerini kullandı.

CHP’li adaylar seçim mitinglerini tamamladı (6)

Mitingde konuşma yapan Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, Kılıçdaroğlu’nun değişen siyasi üslubu düzelteceğine değinerek, “Son zamanlarda siyasi üslup değişti. Önceden cumhurbaşkanlığı yapan siyasi büyüklerimizi rahmetle anıyorum. Açık oturumları izlerdik birbirlerine saygısız asla hitap etmezlerdi. Son zamanlarda siyasi dil değişti, üslup, hitap değişti. Siyasi ahlak değişti. Bunları düzeltmek için Kemal Kılıçdaroğlu geliyor. 14 mayıs Pazar günü sandık başına gidip bir oy CHP’ye bir oy Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. 13. Cumhurbaşkanımız kemal Kılıçdaroğlu’na ve altılı masanın tüm genel başkanlarına selam ve sevgiler gönderiyoruz.

CHP’li adaylar seçim mitinglerini tamamladı (2)

Ekrem ve Mansur Başkanıma da selam gönderiyoruz. Millet ittifakı Halil İbrahim sofrasıdır herkese yer var birleşe birleşe kaynaşa kaynaşa kazanacağız. 100 yıl önce Mustafa Kemal Türkiye Cumhuriyetini kurdu 100 yıl sonra ikinci Kemal bizleri kurtarmaya geliyor.” dedi.

Emine OCAKÇI

CHP’li adaylar seçim mitinglerini tamamladı (3)

Editör: Editör Masası