Zafer Partisi 28. Dönem Artvin Milletvekili adayı Muhammet Küçük seçim çalışmalarına Artvin’de devam etti.

Kentte bir işletmede partililer ile bir araya gelen Muhammet Küçük, partililerin kapı kapı gezerek vatandaşa kendilerini anlatması gerektiğini ifade etti.

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Yeni kurulan bir parti olmalarına rağmen halktan çok fazla övgü ve katılım aldıklarını kaydeden Küçük, “Bazı teşkilatların yola çıkarken kaç kişi olduklarını ve sonrasında ne duruma geldiklerini çok iyi biliyorum. Atalarımızın çok önemli bir lafı vardır: ‘Herkes kendi kapısının önünü süpürecek.’ Herkes kendi çevresini örgütlerse kar taneleri çığ olur. Bunu yapmayı bizim samimiyetimize bağlıdır. Herkes kendi akrabalarını eşini dostunu örgütleyecek ve başarı gelecek.” dedi.

zafer (5)

Zafer Partisinin kendi imkanları ile seçime girdiğini belirten Küçük, bu sürede inancın ve azmin önemine değinerek, “2021 yılında kurulan partinin hiçbir ödeneği, devlet desteği olmadan kendi imkanları ile neler yapabilir bunun çabası içerisindeyiz. Bu noktada gönüllü arkadaşlarımın çabasına teşekkür ediyorum. Şunu çok iyi anlamamız gerekiyor asla yılmadan azimle çalışarak acaba ne olacak diye düşünmeden çalışırsak kısa vadede çok yollar katederiz. Ben inancın her şeyin üstünde olduğuna inanıyorum. İnancı olmayan kişinin iki cihanda da muvaffak olma şansı yoktur. Bunun için başarıyı birlikte inanarak yakalayacağız.” diye konuştu.

zafer (2)

Zafer Partisi Artvin İl Başkanı Adem Topaloğlu, “Teşkilatlanmamız çok yeni olduğu için çeşitli eksikliklerimiz var fakat hepsini çözeceğiz. Sorunlarımızın halledilmesi için genel merkezimiz ile irtibat halindeyiz. Seçimlerin ardından da çok güzel günler göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi Rize İl Başkanı Hüseyin Karaman da yaptığı konuşmada, “Biz bir aile olduğumuzu göstermek adına teşkilatımız ile birlikte Rize’den geldik. Zafer partisi iktidara gelmesi gerekiyor. İktidara gelemesek dahi HDP’nin seçimlerde oynadığı kilit rolü kırıp atmamız gerekiyor. Bunun için destek çok önemli. Bu noktada Artvin’den milletvekili çıkarmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası