Hasan Gökdemir adaylığını açıkladı  Hasan Gökdemir adaylığını açıkladı 

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül,  CHP Fındıklı İlçe Başkanı Kadirhan Kadıoğlu’nun cenazesine katılmak üzere Rize’ye gelen Sarıgül, buradan da Artvin il başkanlığını ziyaret etti.

CHP İl Başkanlığında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Sarıgül, burada basın açıklaması yaptı.

Sarıgül, buradaki konuşmasında Kadıoğlu’na rahmet dileyerek, “Fındıklı’da kurultay delegemiz, ilçe başkanımız hakka yürüdü mekanı cennet olsun.” dedi.

parti buluşması ka16 (2)

36 yıl önce Artvin’e geldiğini, Artvinli siyasetçiler Ayhan Arif Ağaoğulları’nı ve Emin Özgün’ü rahmetle andığını söyleyen Sarıgül, “Hayatta vefasız insanlar taş olur. Bana bir adım gelene her zaman 10 adım gittim. Tam 36 sene önce Artvin’e geldim. Türkiye’nin en genç milletvekiliydim Artvin’de Kafkasör’e çıktım. Sonra başkanımızın Artvin il kongresine katıldım. O güzellikleri bize yaşatan ve şu anda hak dünyada olan benim milletvekili arkadaşım bana o dönem çok yol gösterdi. Genç bir milletvekiliydim, heyecanlıydım, yumruğumu çıkardığım zaman vuruyordum. Şimdi yumruğumu çıkarıp cebime koyuyorum. O dönemde bana parlamentoda Ayhan Arif Ağaoğulları bana ağabeylilik yaptı. Onu saygıyla, sevgiyle yâd ediyorum. Emin Özgün’ü de saygıyla, sevgiyle yad ediyorum.” diye konuştu.

Sarıgül, dünyanın en büyük Atatürk heykelinin bulunduğu Atatepe’yi de ziyaret ettikten sonra Artvin’den ayrıldı.

CHP Artvin İl Başkanı Orhan Atan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarette CHP’li Belediye Başkanlarının yanı sıra il ve ilçe örgütleri hazır bulundu.

Haber: Eda BAŞAR ÖZKAN

Editör: EDA BAŞAR ÖZKAN