Eda BAŞAR ÖZKAN

14 mayısta yapılacak olan genel seçimlerde Artvin Milletvekilliği’ne aday adaylığını açıklayan Oğuz Kurdoğlu, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Ardanuç’a giden Kurdoğlu, partililer ile bir araya geldi.

İlçe binasında partililere kendini tanıtan ve neden aday olduğunu açıklayan Kurdoğlu, “Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Herkesin mutlaka yapabileceği bir şey vardır. Siyaset hizmet edebilmenin en üst noktasıdır. Bu nedenle bugüne kadar edindiğim, bilgi, tecrübelerimi siyasette hizmete dönüştürmek için aday adayı oldum. Gerçekten gerek Artvin’in gerek ülkemizin içinde bulunduğu çok büyük sorunlarımız var. Ancak çözümsüz değildir. Bunun nedenini biliyoruz. AKP’nin 22 yıldır uygulamış olduğu yanlış politikalarını durdurup, doğaya, insana faydalı çalışmalar içinde olacağız.” dedi.

Adaylıkta Güçlü İsim Adaylıkta Güçlü İsim

Sorunlar çözümsüz değil (2)

Artvin’in maden problemine de değinen Kurdoğlu, “Artvin’in yüzde 71’i maden şirketlerine satılmış. HES Projeleri, büyük barajlar, hesapsız orman kesimleri  artarak devam ediyor.  Buna dur demesek yaşam alanlarımız kalmayacak. Bu nedenle aday oldum.  Yaşadığımız her şey politiktir. Siyasetin vermiş olduğu karardır. Mevcut iktidar bu ucube sistemle kimseye sormadan verilmiş kararlar. Maalesef düşünmeden zararına kârına bakmadan uyguluyorlar. ÇED kanunu 20 kez değiştirildi.  Artvin’de istihdam için yapılacak alanlarda mevcuttur.” diye konuştu.

Editör: Haber Masası