Milletvekili Faruk Çelik, vatandaşlardan alınan bütün taleplerin projeye dönüşeceğini söyledi. Artvin halkının taleplerini dinlemek için özel hat alıp vatandaşlar ile iletişim halinde olacağını vurguladı.

Artvin halkı ile her ay ilçelerde düzenli bir şekilde buluşmalar gerçekleştireceğini dile getiren Çelik, ilçelerin sorunlarına öncelik vererek çalışmalara başlanacağını söyledi. Çelik” Bu ay buluşmamızı gerçekleştireceğiz Vali, Kaymakamlar ve yetkililerin katılacağı ilçelerin sorunlarını öncelik vererek çalışmaya başlayacağız. Hangi sorun birinci sorun ise o ilçemizde hemen ondan başlayarak bu sorunları bir bir çözeceğiz. En önemli konumuz ise kırsaldaki yol durumudur ve sorunu çok hızlı çözmek için gerekli çalışmaları başlatacağız. Seçim bölgelerinde vadettiğimiz sorunların çözümüne hemen endeksleneceğiz” dedi.  

Seçim sürecinde Küçük sanayi ve Ticaret Borsası sorunlarını çözdüklerini ifade eden Çelik, vatandaşların bireysel taleplerinin var olduğunu ancak öncelikli temel sorunların çözüme kavuşacağını dile getirdi. Planlı ve düzenli şekilde çalışmaların çözüme kavuşacağını belirten Faruk Çelik konuşmasının devamında şu sözleri dile getirdi” Diğer önemli sorunların çözümü için kolları sıvayacağımızı vatandaşların bilmesini istiyorum. Öncelikle bizim amacımız kronik sorunları çözmek, bireysel birçok talep duyuyoruz tabi ki elimizden geldiğince o konuda da yardımcı olacağız ama önce temel sorunları çözmemiz gerekiyor. Tır parkını çözmeyince bir anlamı yok. Sağlık da bazı sorunlar var Sağlık Bakanlığı ile bir telefon görüşmesi yaptık bu meseleyi de yüz yüze konuşacağız. Bireysel sorunlarda önemli ama bireyi ilgilendiriyor. Artvin sorunlarını ilgilendiren konuları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturma noktasında düzenli, planlı ve telaşa girmeden sağlıklı bir çözüme ulaşacağız. Köy yolu yapacağız mesela ama her sene bozulan bir köy yolu yapmayacağız yapınca sağlam yapacağız. Bunları bizzat gidip bizzat yetkililerle, mülki amirlerle değerlendirip yoluna koyacağız”

CHP seçim startı verdi CHP seçim startı verdi

Gülşen MAKAR

Editör: Editör Masası