Geçen hafta yazdığım yazıda CHP milletvekili adayının 5. dönem olarak aday olduğundan dolayı parti tabanından eleştiriler olduğunu yazmıştım. Bazı yanlış gördüğüm konularda da ben eleştiride bulunmuştum. Ne yazık ki herkesi ağzı döndüğünce eleştiren çok kıymetli sosyal demokrat zatlar, eleştiri kendilerine gelince çok zorlarına gidiyor. Onların fıtratında sadece eleştirmek var, eleştirilmek yok. Adamlar bir kere iktidar olmaya alışkın değiller ya hep muhalefette kalarak hep eleştirmeyi alışmışlar eleştirilmeyi bu nedenle kabullenemiyorlar. Kaldı ki benim yazdığım eleştirinin aynısını kendisi partisi ve vekili için sokakta konuşarak eleştiriyor ama bunu bir gazeteci yazınca kötü oluyor. Esas  sorun burada gazeteci mesleği değil gazeteci olan bu şahsın aynı zamanda Ak Parti'de siyaset yapmasıdır. Ben şimdi CHP'de veya başka bir sol kanatta siyaset yapsam ve aynı yazıyı yazsam takdir alıp "çok haklısın yerinde eleştirmişsin" diyeceklerdi. Bu kadar faşist düşünen bir zihniyetle muhatap kalmak zorunda kalıyoruz.

 Dünyanın en cahil insanı kendini çok bilgili zannedip hiçbir şey bilmeyendir. Ona hiçbir şey anlatamazsın. Çünkü kendisinin doğru bildiğini zanneder. Bu düşüncedeki insanlarda topluma her zaman zarar verirler. Kıymetli meslektaşım Yılmaz Özdil yıllarda çalıştığı kurumdan bir gecede kovuldu. Niçin kovuldu biliyormusunuz? Çalıştığı kurumun zihniyetini bir sefer eleştirdi diye işinden ekmeğinden edildi. Bu kadar eleştiriye kapanan ve hazımsızlık yaşayan bir zihniyet ortada vardır. Dünyanın en demokratik insanı şuan yazı yazdığım gazetenin sahibi. O da bir meslektaşım ve gazeteci benim gibi siyaset yapıyor. Asla eleştiriye kapalı değil, her zaman açık ve hiçbir şekilde de çalışan personeline eleştiriden dolayı karışan bir insan değil. İşte aradaki farka siz karar verin.

Son olarak güzel bir Ramazan bereketinin de sonuna geldik. Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin tutmayan veya tutamayan kardeşlerimizin de mazeretlerini kabul etsin. Ramazan dayanışmanın en güzel örneğini sergilemektedir birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan'ı icra ettik. Tüm halkımızın Ramazan Bayramını tebrik ederim.