Artvin önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada 2019 seçimlerine gönderme yaparak, “Rüzgâr sert esti siz tutamadınız ben de tutunamadım yaşadığınız olayı hak ettiniz. Ben sizin için fedakârlık yapıyorum kendinize sahip çıkın.” dedi.

Adaylıkta Güçlü İsim Adaylıkta Güçlü İsim

Artvin Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti Merkez İlçe mitinginde yaptığı konuşmada, “1 aydır gece yarılarına kadar çalışıyoruz koşturuyoruz. Çünkü gördük ki oy vermek yetmiyor. Oyumuzu vererek olsaydı biz kaybetmezdik. Rüzgâr sert esti siz tutamadınız ben de tutunamadım yaşadığınız olayı hak ettiniz. Ben sizin için fedakârlık yapıyorum kendinize sahip çıkın. Sahip çıkmayınca bakın neler yaşıyoruz. Ben sizin için diyorum benim için sıkıntı yok.” diye konuştu.

Pazar günü yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çeken Kocatepe, “Çok önemli bir zamanda çok önemli bir seçime giriyoruz. 20 yıldır bizler sizlerin hizmetkarı olduk. Seçim kazanıldığı gün bitmez, kazanıldığı gün başlar. Bizler ideolojik saplantılarımızla değil sizlerin duasını teşekkürünü memnuniyetini aldığımız için gecemiz gündüzümüz olmadı.

Bakınca bağ bakmayınca dağ oluyor. Bunu en iyi siz biliyordunuz. Bugün çok daha güzel imkanlara kavuşacağımız günlerin arifesindeyiz. Biz belediye başkanı olduğumuzda rahmetli Kadir ağabeyimiz vardı ondan destek alıyorduk. Milletvekillerimiz ile gidip Faruk ağabeyimizden destek alıyorduk. Bizim kapısına gittiğimizde yardımımıza koşuşturan ağabeyimizdi. Şimdi artık onun vazifesi.

Artvinliler olarak hizmet diyorsak bu şansı yakalamak üzereyiz. Biz de Allah nasip eder Artvin’imize ikinci milletvekilini çıkaracağımızda sizler 2019’un rövanşını alacaksınız. Biz kimseye çamur atmayız, arkasından konuşmayız. Eserlerimizle konuşuruz. Aslında siz o kadar güzel olayları tahlil etme şansına sahipsiniz ki yerele bir bakın bir şey söyleyeyim Artvin seçenek nedir b iliyor musunuz? 2013-2019 Artvin’imi 2019 Artvin’i mi? Bunun tahlilini siz yapın. Ben size bir şey söylemiyorum hangisini yaşamak istiyorsanız iki gün sonra oy bunu gösterecek.

Artvin için bir şeyi bilmenizi istiyorum. Biz özel sektörün güçlü olduğu bir il değiliz varımız yoğumuz devletimiz. Devlet hükümet destek verecek biz de hizmet edeceğiz. Öyle yaptık. Ona yüzünüz yoksa olmuyor. Ayda bir spor organizasyonları, festivaller neden bitti biliyor musunuz? Devletin desteğine ihtiyacımız vardı da ondan bitti. Bir de yürek sevdamız vardı. Her kışın bir baharı var ama bu gerçek bahar. İşte şimdi Faruk ağabeyimiz reisimiz gönderdi. Gönderirken de şunları söyledi. Biz Artvin’e şunları şunları yaptık hizmet yapmakta sıkıntı var mı yok. Ama insanların yüzünde memnuniyetsizlik var dedi reisimiz Faruk abiye. Demek ki bir memnuniyetsizlik oldu ki bugün bu başınıza geldi. Faruk ağabeyimize söylediği söz şu gelip memleketine hizmet edeceksin. O insanların yüzünü gülerken görmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

Emine OCAKÇI

Editör: Editör Masası