Erkan Çağatay Kuruoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi’nden 28. Dönem Artvin Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu tamamladığını açıkladı.

“Ülküm uğruna, ülkem hayrına, lider ülke Türkiye yolunda, çıkmış olduğum bu yolda öncelikle bilge liderim, her düşüncesi devlet ve milleti olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye bizlere bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum ”dedi.

Adaylıkta Güçlü İsim Adaylıkta Güçlü İsim

 MHP Artvin Milletvekili Aday Adayı Erkan Çağatay Kuruoğlu  “Mensubu olmaktan her daim şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nden 28. Dönem Artvin Milletvekili Aday Adaylığı başvurumuzu tamamladık.

Ülküm uğruna, ülkem hayrına, lider ülke Türkiye yolunda, çıkmış olduğum bu yolda öncelikle bilge liderim, her düşüncesi devlet ve milleti olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye bizlere bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ediyorum.

Çıktığımız bu yolda bize destek veren Artvin İl Başkanımız Sayın Serdar Kılıç bey nezdinde Tüm ilçe başkanlarımıza, İl Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Ogün Erdem nezdinde Tüm ilçe Ülkü Ocakları Başkanlarımıza çok teşekkür ederim.

Rabbim davamızdaki hizmetimizde bizlerin yar ve yardımcısı olsun. Ülkücü duruş, Ülkücü yürüyüş, Ülkücü yönetim ilkesi ile, ülkemize, milletimize, devletimize hizmete devam etmek için Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkan Adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçtirmek, milletvekilliğinde milletimizin teminatı Milliyetçi Hareket Parti’mizin mecliste güçlü bir şekilde temsili için bizde varız diyerek çıktığımız bu yolda sözün son sahibi olan Milletimize ‘Sıra sende milletim. Söz artık büyük Türk milletiminindir’” ifadelerine yer verdi.

Mert Can KÜÇÜK KOÇAK

Editör: Haber Masası